Adatvédelem

Annak a tanulónak a szülei, akik nem szeretnék, hogy gyermekükről iskolai rendezvényen készült felvétel, vagy fénykép nyilvánosságra kerüljön, írásos nyilatkozatban kérhetik az iskola vezetésétől! Minden egyéb esetben az így készült felvétel az iskola tulajdona, azzal szabadon rendelkezhet!

Jogi rendelkezés:net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100112.TV

Az oldalon található képek, videók az adatvédelmi törvény betartásával, az  érintettek beleegyezésével kerültek bemutatásra. Ha valaki mégis úgy véli, hogy számára sértő, vagy visszaélésre  okot adó a feltöltött tartalom, kérjük jelezze az adott email címen, vagy személyesen és a tartalmat azonnal töröljük!

"Nem kell hozzájárulás a felvételek nyilvánosságra hozatalához, ha azok nyilvános közszerepléssel kapcsolatban jöttek létre"...Az egyéni bemutatásra lehetőség van akkor, ha a felvétel olyan nyilvános közéleti eseményről készül, amelyen a hang- és képfelvétel készítése szokásos, amire tehát minden résztvevő számíthatott.Tipikusan ilyen a kulturális, társadalmi, politikai rendezvényeken, gyűléseken történő felszólalás, nyilvános szerepvállalás. " (ombdusmani állásfoglalás)