Néhány jótanács

Személyes jótanácsok:

  Ne tegyél a lapodba zenét, amit nem lehet kikapcsolni, lehalkítani, mert sok látógatót veszíthetsz el   emiatt.

   Ne tegyél a laopdba egérkövető kurzort idegesítő kis csillagokat, egérkövető órát, szöveget. stb,   stb. Lelasítja rettenetesen, és nem néz ki jól. Még nem láttam olyan embert aki azt mondta volna   egy egérkövető órára, hogy " anyád de baró " :DD

  Próbálj törekedni az átláthatóságra. Nagyon fontos!! Ha eltévednek a honlapodon az nem jó.
 
 Ha free oldalon regisztrálsz, akkor ne akarj belőle rögtön meggazdagodni ! Töltsd fel minnél egyedibb,  érdekesebb tartalommal, ne feledd az interneten ma már minden megtalálható, csak amit te saját  magad készítesz az nem, ezért ha igényes, és egyedi akkor értékessé is vállhat.
      
 Ha elkészítetted életed első weblapját, ami tartalmaz hiányosságokat, akkor ha lehet ne írd ki alulra, hogy : Webmaster: Valaki. Ez egy komolytalan weblapnál nem néz ki túl jól. 
  
 Ha jelszóval véded az oldalad bizonyos részeit ne javascriptes megoldással tedd !!! Ezt még egy kezdő is simán feltöri. Inkább válassz valami biztonságosabb php megoldást. 

 Ne tegyél a kezdőlapodra olyan regisztrációhoz kötött belépést, amihez nincs tartalmi megtekintés. Senki nem fog egy free szolgáltatónál tartalmi bemutatás nélkül regisztrálni.

Azt hogy mennyire tartalmas az oldalad, mennyire kiváncsiak rá az emberek, úgy tudod megmérni, ha a statisztikai adataidnál a oldalletöltések száma jóval nagyobb mint a látógatók száma , hiszen ez azt jelenti, több időt töltenek el a honlapodon.

 Sokan azt mondják a html lapoknak leáldozott, jött a php, majd a css. Szerintem még nem kell lemondani a html oldalakról, nagyon sok komoly weboldal html. Szépen, igényesen meg lehet csinálni, és nem igényel nagy szakértelmet. Hobbi elfoglaltságnak kiválló. Aki egyszer belekezd és  megtanulja ( mert elöbb utóbb megtanulja magától ) az nagyon meg tudja szeretni a webszerkesztést, ha amatőr szinten is. Az összhatás a külalaktól és a tartalomtól függ. Ha rendszeresen fríssíted, lesznek visszatérő látogatóid, de ne várd el, hogy valamit "felvágsz" a honlapra és majd mindig visszajönnek az emberek. Legyél emberi a "potenciális ügyfeleiddel "